< Specialna razstava šabo kokoši - Madžarska
07.11.2018 08:36 Starost: 292 days

DRŽAVNA RAZSTAVA 2018 - pravilnik, prijavnice


V prilogah se nahajajo dokumenti za letošnjo državno razstavo pasemskih malih živali, ki bo od 21. do 23. decembra 2018 v Celju (Celjski sejem, hala K).

 

VABLJENI K UDELEŽBI IN OBISKU!

V imenu organizacijskega odbora 19. državne razstave Vas vabim k oddaji prijavnic za državno razstavo. Prijavnica je sestavljena iz Prijavnice A in B. Prijavnico A pošljite na naslov zveze Pesje 24, 8270 Krško do 1.12.2018. Prijavnico B boste predali organizatorju ob sprejemu živali na razstavišče.

Prijavnice izpolnite čitljivo in pravilno poimenovane pasme in barve, želja je, da bi bile prijavnice izpolnjene v elektronski obliki, v kolikor je le mogoče. Na prijavnici vpišite matično številko člana (seznam v prilogi) zaradi lažje obdelave prijavnic in urejanja seznamov. Obrazec prijavnice je pripravljen za izpolnjevanje v elektronski obliki.

Odločitev UO SZDGPMŽ je, da se posodice za hrano in vodo ne plačujejo ob gajbarini, zato je cena po živali nižja. Posodice po končani razstavi ostanejo v lasti SZDGPMŽ in se ne smejo odtujevati iz razstavnega prostora. Prosim za upoštevanje tega navodila.

Da bi pripravili kar se da lepo in z razstavljenimi živalmi bogato razstavo, vas v imenu razstavnega odbora in v svojem imenu vabi k prijavi čim večjega števila živali, le tako bomo lahko pripravili zanimivo in uspešno razstavo.

Gojiteljski pozdrav,

Predsednik SZDGPMŽ

Ivan Lopatič