< Zapisnik 3. sestanka UO SZDGPMŽ
13.06.2018 14:13 Starost: 1 year

Naročanje obročkov za leto 2019


Za naročanje obročkov so pripravljeni obrazci za naročanje.

Rok za oddajo naročila je do 15.7.2018.

Pogoj za naročanje obročkov je poravnana članarina za leto 2018 .

Obrazci so narejeni dokaj enostavno, pri prvem naročanju v po naročilo za let 2018 je tovrstno naročanje preko obrazcev potekalo dobro, zato bomo nadaljevali s takšnim načinom naročanja in plačevanja po predračunu, da se izognemo raznim težavam s plačilom . Pošiljanje položnic, izguba položnic, neplačevanje položnic , opomini in razna razburjenja ob njih in podobne stvari kot so se dogajale v preteklosti.

Prosim da se držite navodil, o plačilu. Naročilo bo obravnavano samo ob priloženem potrdilo o plačilu zneska iz predračuna, ki je sestavni del obrazca in se sestavi samodejno v kolikor je obrazec pravilno izpolnjen v elektronski obliki. Zato vas naprošam, da obrazec izpišete v elektronski obliki, da se na predračunu pravilno kreira številka sklica, ki jo je potrebno navesti pri plačilo. V kolikor obrazec ni izpisan na takšen način se sklic ne kreira in ni naveden pri plačilu predračuna je kasneje pri bančnih izpisi težko slediti kdo je plačal in namen plačilo.

Da bi se izognili nepotrebnim kasnejšim zapletom prosim upoštevajta ta navodila.

Obrazci se nahajajo na spletni strani SZDGPMŽ.

Vsem društvom ki so posredovali e-naslov so obrazci poslani na njihov e-naslov.

Prav tako tudi vodjem sekcij, ki so posredovali e-naslov, naprošam todi ostale vodje sekcij da posredujejo e-naslov, da lahko pošljem obrazec za naročanje.

 

Gojiteljski pozdrav,

 

Predsednik SZDGPMŽ

Ivan Lopatič